Hava Durumu

:

:

:

Tarsuslu Milletvekili A.Adayından 25 Kadına Müthiş Jest

13 Mayıs 2018 Pazar 00:48

SONMANŞET.COM- İYİ Parti Mersin Milletvekili a. Adayı eğitimci Nilgün Oktan Dilki, ilginç bir projeye imza atarak 25 kadını ve öğrenciyi Anneler Günü'nde müthiş bir etkinlikle sevindirdi.

Tarsuslu Milletvekili A.Adayından 25 Kadına Müthiş Jest

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- İYİ Parti Mersin Milletvekili a. Adayı eğitimci Nilgün Oktan Dilki, ilginç bir projeye imza atarak 25 kadını ve öğrenciyi Anneler Günü’nde müthiş bir etkinlikle sevindirdi.

TARSUS’ta faaliyet gösteren Özel Küçük Liderler Çocuk Kulübü’nün sahibi ve aynı zamanda İYİ Parti Milletvekili aday adayı olan Nilgün Oktan Dilki, Anneler Günü hediyesi olarak, bugüne kadar hiç uçağa binmemiş olan 25 kadın velisine Ankara gezisi düzenledi.

Tarsus Özel Küçük Liderler Çocuk Kulübü Kurucusu ve aynı zamanda İyi Parti Mersin Milletvekili a. adayı Nilgün Oktan Dilki, geçtiğimiz günlerde velilerle yapılan sohbet toplantısında konunun gündeme geldiğini ifade ederek, “Kadın velilerimizden, bugüne kadar hiç uçağa binmemiş olanları tespit ederek Ankara gezisi düzenledik. Gezi kapsamında ilk Meclis binasını gezdik. Anıtkabir’e de giderek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesi önünde saygı duruşunda bulunduk” dedi.

Velilerin, çocuklarıyla birlikte güzel bir gün geçirdiklerini kaydeden Nilgün Oktan Dilki, “Annelerimize güzel bir Anneler Günü armağan ettiğimize inanıyorum. Oldukça keyif aldılar” diye konuştu.

Tarsus Özel Küçük Liderler Çocuk Kulübü Kurucusu - İyi Parti Mersin Milletvekili a. adayı Nilgün Oktan Dilki, kulüp olarak bundan sonra ki süreçte de bu tip sosyal faaliyetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.