Hava Durumu

:

:

:

Tarsuslu Başak Su Bayır Milli Takımda

30 Temmuz 2019 Salı 19:20

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediye Spor Voleybol takımının gelecek vaat eden 12 yaşındaki genç voleybolcusu Başak Su Bayır, Milli Takımın Ankara'da gerçekleşecek olan hazırlık kampına davet edildi.

Tarsuslu Başak Su Bayır Milli Takımda

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediye Spor Voleybol takımının gelecek vaat eden 12 yaşındaki genç voleybolcusu Başak Su Bayır, Milli Takımın Ankara’da gerçekleşecek olan hazırlık kampına davet edildi.

Belediye Spor Asbaşkanı Hüseyin Torun ve Hocası Hasan Baykara, 12 yaşında olmasına rağmen 1.77’lik boyuyla üstün bir yeteneğe sahip olan Başak’ın, ülke sporuna gelecekte büyük katkı sunacağına inandıklarını ifade ettiler.

Başak Su Bayır’ın Kadın Voleybol Milli takımının 1-5 Ağustos’ta Ankara’da yapılacak Midi ve Küçük Gruplar Voleybol Gelişim Kampına katılacağını kaydeden Asbaşkan Hüseyin Torun, “Başak Su, gerçekten gelecek vaat eden bir oyuncu. O’nun kulübümüzde yetişmiş olması bizler açısından ayrı bir mutluluk” dedi.

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü sevilen ve sayılan personellerinden Seyhan Bayır’ın kızı olan ve ablası Hazal Bayır’ında Basketbol Milli Takımı ile Bakü’de EYOF turnuvasına katılan Başak Su Bayır, ablasının Basketbol Milli Takımında, kendisinin de Voleybol Milli Takımında yer almasından dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.