SELAHATTİN ÖZBOZKURT
SONMANŞET.COM - Suriye’de EYP’nin patlaması sonucu şehit olan Özel Kuvvetler Komutanlığı emrinde görev yapan Hava Savunma Kıdemli Astsubay Çavuş Okan Meteöz’in şehadet haberi, Mersin’in Tarsus ilçesindeki baba ocağına ulaştırıldı.
Hava Savunma Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Meteöz, Pençe Kilit Harekatı kapsamında Irak Kuzeyi Hareket Alanında hain terör örgütünün tuzakladığı EYP’nin patlaması sonucu şehit oldu.
Mete Öz’ün şehadet haberi Mersin'in Tarsus ilçesi Hacıhamzalı Mahallesi'ndeki baba ocağına ulaştı.
Şehidin Hacıhamzalı Mahallesi’nde bulunan baba ocağına acı haber, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı askeri yetkililer tarafından 112 Acil ekipleri ile birlikte verildi.
Okan Meteöz’ün şehadet haberini alan babası Bülent, annesi Ayfer Öz ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Okan Meteöz’ün Büşra ile 1 yıl önce evlendiği, eşinin de astsubay öğrencisi olduğu ve çocuklarının bulunmadığı öğrenildi.
Şehit Okan Meteöz’ün Hacıhamzalı Mahallesi'ndeki baba ocağı Türk bayrağı asılırken, yakınları ve mahalle sakinleri eve akın etti.
Şehidin naşının uçakla gönderilmesine müteakip, cenaze merasimi ve definin Hacıhamzalı köyünde yapılacağı, ancak saati ve günü hakkında bilgi verilmedi.