Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Ziraat Odası'ndan Emniyet Müdürüne Nar’lı Ziyaret

19 Ekim 2019 Cumartesi 15:43

Sonmanset.com- Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı ve yönetimi, geçtiğimiz günlerde İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ercan Elbir'e sürpriz bir şekilde Nar armağan ederek, ‘hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Tarsus Ziraat Odası'ndan Emniyet Müdürüne Nar’lı Ziyaret

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

Sonmanset.com- Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı ve yönetimi, geçtiğimiz günlerde İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ercan Elbir’e sürpriz bir şekilde Nar armağan ederek, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Veyis Avcı, ziyaret sırasında yaptığı açıklamasında, Tarsus’un ekonomisinin tarıma dayalı olması dolayısıyla sürekli büyüyen ve göç alan bir ilçe olduğunu belirterek, “Bundan dolayı ilçemizde dönem dönem nüfus yoğunluğu yaşanıyor. Ziraat Odası olarak en çok üyeye sahip Sivil Toplum Kuruluşlarından bir tanesiyiz. Bu anlamda birlikte yürütebileceğimiz projelerde oda olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tarsus ilçemizin refahı ve halkımızın güvenliği için bilgi ve birikimlerimiz ile çalışacağız. İnşallah görevimizde başarılı oluruz” ifadelerini kullandı.

Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, ziyaret sonrasında Emniyet Müdürü Ercan Elbir’e ilçemiz üreticileri tarafından üretilen ve birçok Avrupa ülkesine ihracatı yapılan nar’dan hediye etti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.