Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Yeryüzü Pazarı’nda Ayhan Sicimoğlu Bereketi

08 Kasım 2020 Pazar 19:39

SONMANŞET.COM- Türkiye'nin 4.'ncü Yeryüzü Pazarı olarak geçen ay açılan tarsus yeryüzü Pazarı'nın ikinci açılışında Türkiye'de seyahat ve kültür programları ile bilenen Müzisyen, Radyocu, ve TV Programcısı Ayhan Sicimoğlu, Tarsus Yeryüzü Pazarı'na katıldı.

Tarsus Yeryüzü Pazarı’nda Ayhan Sicimoğlu Bereketi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Türkiye’nin 4.’ncü Yeryüzü Pazarı olarak geçen ay açılan tarsus yeryüzü Pazarı’nın ikinci açılışında Türkiye’de seyahat ve kültür programları ile bilenen Müzisyen, Radyocu, ve TV Programcısı Ayhan Sicimoğlu, Tarsus Yeryüzü Pazarı’na katıldı.

Dünyanın 70. Türkiye’nin 4.Yeryüzü Pazarı, Tarsus Belediyesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ziraat Odası, Tarsus Ticaret Borsası ve Tarsus Yeryüzü Pazarı Derneğinin işbirliğiyle iki hafta önce hizmete kazandırılan Dünyanın 70. Türkiye’nin 4.Yeryüzü Pazarı’na Ayhan Sicimoğlu katılım sağladı. Çevre il ve ilçelerden onlarca üreticinin katılım sağladığı pazarda, yöreye ait doğal ürünler yer aldı.

Renkli görüntülere sahne olan pazarda standları tek tek gezen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile Ayhan Sicimoğlu, üreticilerle ayaküstü sohbet ettiler. Ayrıca kendi televizyon programı için çekimler de yapan Ayhan Sicimoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tarsus’un tanıtımına katkıda bulunan Ayhan Sicimoğlu’na teşekkürlerini ileten başkan Bozdoğan, “Güzel şehrimiz Tarsus’un ulusal ve uluslararası arenada tanıtımına katkı sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kentimizi hak ettiği konuma getirmek için gerek kültürel gerekse ekonomik kalkınmaya yönelik çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Üreticilerin tüketicilerle aracısız bir şekilde buluştuğu Yeryüzü Pazarı her ayın 2 ve 4.’ncü Pazar günü kuruluyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.