Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Üniversitesi Öğrencileri Ticaret Borsası’nda Derste

25 Aralık 2019 Çarşamba 17:21

SONMANŞET.COM- Tarsus Üniversitesi ve Tarsus Ticaret Borsası işbirliğinde Tarsus Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencilerinin ''Kalite Yönetim Sistemleri '' dersi Ticaret Borsası'nda gerçekleşti.

Tarsus Üniversitesi Öğrencileri Ticaret Borsası’nda Derste

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Üniversitesi ve Tarsus Ticaret Borsası işbirliğinde Tarsus Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencilerinin "Kalite Yönetim Sistemleri " dersi Ticaret Borsası’nda gerçekleşti.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm öğrencilerinin katıldığı uygulamalı dersin amacını kısaca açıklayan Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Onur Başar Özbozkurt,  “Firmalara, kuruluşlara dünya standartlarında uygun bir yönetim anlayışı kazandırmak adına oluşturulan yönetim sistemlerinin ana amacı daha sürdürülebilir bir yönetim sistemi alt yapısının oluşturulmasıdır. Bu amaçla "Kalite Yönetim Sistemleri " dersimizi yönetim sistemlerini başarıyla yaşatan Tarsus Ticaret Borsası'nda gerçekleştirmeyi planladık ve hayata geçirdik. Öğrenmenin en iyi yöntemi uygulamayı yaşamaktır.” dedi.

Dersin amacına uygun olarak Akreditasyon Sorumlusu Elif Köksal ve Yönetici Asistan Ezgi Fındık Güngör tarafından, borsanın İnsan Kaynakları, Toplam Kalite Yönetimi, TOBB Akreditasyon Sistemi ile Genel Sekreter Hasan Şanlı tarafından da, EFQM Mükemmellik Modeli konuları yaşanılan örneklerle soru cevap şeklinde uygulamalı olarak anlatıldı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.