Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’un Sevilen Kuaförü Kenan Kızılyıldırım Korona’ya Yenildi

08 Ocak 2021 Cuma 13:26

SONMANŞET.COM- TARSUS'un sevilen saygın kuaförlerinden “Kuaför Kenan” salonunun sahibi Kenan Kızılyıldırım koronavirüs belasına karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybederek 37 yaşında Hak'kın rahmetine kavuştu.

Tarsus’un Sevilen Kuaförü Kenan Kızılyıldırım Korona’ya Yenildi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’un sevilen saygın kuaförlerinden “Kuaför Kenan” salonunun sahibi Kenan Kızılyıldırım koronavirüs belasına karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybederek 37 yaşında Hak’kın rahmetine kavuştu.

Tarsus’ta oldukça geniş bir çevreye sahip olan ve herkes tarafından sevilip sayılan Kenan Kızılyıldırım yaklaşık 20 gündür Medical Park Tarsus hastanesinde yaşam mücadelesi veriyordu.

Evli ve 2 çocuk babası olan Kenan Kızılyıldırım’ın vefatı Tarsus ve Mersin’de büyük üzüntü yarattı.

Manşet Gazetesi Yayın Grubu Yazı Ailesi ve Özbozkurt Ailesi olarak genç yaşta hayatını kaybeden Tarsus’un değerli evladı Kenan Kızılyıldırım’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.