Hava Durumu

:

:

:

Tarsus TSO Yönetimi, Seçer’i Kutladı

12 Nisan 2019 Cuma 15:44

SONMANŞET.COM- 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel yönetim seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Tarsuslu Vahap Seçer'e, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarsus TSO Yönetimi, Seçer’i Kutladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel yönetim seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Tarsuslu Vahap Seçer’e, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Taş Bina’da yapılan ziyarette, Tarsus’un ekonomik ve sosyal hayatını canlandıracak olan projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Vahap Seçer’i Mersin Belediye Başkanlığına seçilmesinden dolayı kutlarken, Tarsus Gıda İhtisas OSB başta olmak üzere, Sahil Bandı projesi, konaklama ve İlçemizle ilgili diğer pek çok projenin hayata geçmesi için birlikte hareket ederek, tamamıyla ekonomiye, istihdama odaklanmaları gerektiğini vurguladı ve Vahap Seçer’e çalışmalarında başarılar diledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise ortak gayelerinin bölgemize hizmet olduğunu belirterek, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.