Hava Durumu

:

:

:

Tarsus TSO Yönetimi, Başkan Bozdoğan'ı Ziyaretle Kutladı

10 Nisan 2019 Çarşamba 22:40

SONMANŞET.COM- Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli idareler seçimlerinde Tarsus Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Haluk Bozdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarsus TSO Yönetimi, Başkan Bozdoğan'ı Ziyaretle Kutladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli idareler seçimlerinde Tarsus Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Haluk Bozdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarsus’u daha ileriye taşıyacaklarını, sosyal – Kültür – ekonomik anlamda gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarda tüm kurum ve kuruluşlarla yakın işbirliği ve dayanışma içerisinde olacaklarını, bu bağlamda Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasıyla da uyum içerisinde çalışma azim ve gayreti içerisinde hareket edeceklerini vurgulayarak, tekrar ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini belirtti.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak ise Haluk Bozdoğan’ı Tarsus Belediye Başkanlığına seçilmesinden dolayı kutlayarak, başarı dileklerini sundu.

Koçak, Yerel Yönetimlerin bir kentin her anlamda gelişmesinde lokomotif bir güç olduğunu, bu anlamda gerek Meslek Kuruluşları, STK’lar ve gerekse diğer kurum ve kuruluşlarla yakın işbirliği ve ortak hareket etmenin de ayrı bir sinerji yarattığını belirterek, Tarsus Gıda İhtisas OSB başta olmak üzere, Mersin Agropark, konaklama ve İlçemizle ilgili diğer pek çok projenin hayata geçmesi için önümüzdeki dönemin çok iyi bir şekilde değerlendirip, tamamıyla ekonomiye, istihdama odaklanmaları gerektiğini vurguladı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.