Hava Durumu

:

:

:

Tarsus TSO’dan Çamlıyayla’ya eğitim desteği

18 Ocak 2021 Pazartesi 14:48

SONMANŞET.COM- TARSUS Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus'un ardından Çamlıyayla'da da uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan öğrenciler için tablet dağıtımı gerçekleştirdi.

Tarsus TSO’dan Çamlıyayla’ya eğitim desteği

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus’un ardından Çamlıyayla’da da uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan öğrenciler için tablet dağıtımı gerçekleştirdi.

Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Hıdıroğlu ile birlikte 10 adet tableti Çamlıyayla Kaymakamı Ferhat Altay ve Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bakkal’a öğrencilere hediye edilmek üzere iletti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Oda ve Borsalar Birliği’nin, “Bugünün küçük parmakları bir gün Türkiye’nin geleceğine imza atacaklar” vurgusuyla ihtiyaç sahibi öğrenciler için 81 ildeki Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla 30 bin Klavyeli Tablet hediye etmeye devam ediyor. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası da TOBB’un öncülüğünde başlatılan tablet kampanyasına destek vererek, Tarsus’un ardından Çamlıyayla’da da uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan öğrenciler için tablet hediye etti. Çamlıyayla Kaymakamlığı’nda düzenlenen tablet dağıtım törenine, Çamlıyayla Kaymakamı Ferhat Altay, Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bakkal, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Hıdıroğlu ile konuklar katıldı.

Çamlıyayla Kaymakamı Ferhat Altay, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yapılan yatırımı son derece önemsediklerini belirterek, ‘’Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başta olmak üzere katkı sunan ve desteğini esirgemeyen Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine teşekkür eder, çocuklarımıza eğitim hayatlarında başarılar dilerim.’’dedi.

Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, eğitime katkı sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Önceki yıllarda da olduğu gibi eğitime desteğimiz bu yıl da devam etti. Her yıl kırtasiye malzemeleri dağıtırdık. Bu yıl içinde bulunduğumuz pandemi süreci sebebiyle uzaktan eğitim gören, ancak uzaktan eğitime erişim zorluğu yaşayan çocuklarımızı hedef alarak, Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğiyle eğitime desteğimizi tablet olarak gerçekleştirdik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.