Hava Durumu

:

:

:

Tarsus TSO’da 18. Mersin Müzik Festivali bilgilendirme toplantısı

09 Nisan 2019 Salı 18:26

SONMANŞET.COM- Bu yıl 18.si düzenlenen ve açılışı yarın Mumf Oda Orkestrası'nın konseriyle başlayacak olan Mersin Uluslar arası 18. Müzik Festivali öncesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'nda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Tarsus TSO’da 18. Mersin Müzik Festivali bilgilendirme toplantısı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Bu yıl 18.si düzenlenen ve açılışı yarın Mumf Oda Orkestrası’nın konseriyle başlayacak olan Mersin Uluslar arası 18. Müzik Festivali öncesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Festivalin sponsorları arasında yer alan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen yöneticilerden Fuat Togo ve Arzu Yıldırım’ın katıldığı bilgilendirme toplantısına, Mersin Uluslararası Müzik Festivali Denetim Kurulu üyelerinden Hafize Bilgenoğlu ve Tarsus’ta bulunan birçok sivil toplum örgütünün temsilcileri katıldı.

Festivalle ilgili slayt eşliğinde sunum yapan Hafize Bilgenoğlu, 2 Mayıs’ta sona erecek olan festivalde iki programın Tarsus’ta gerçekleşeceğini kaydetti.

Bilgenoğlu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu yıl 140. kuruluş yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, “Bu yıl Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın 140. kuruluş yıl dönümü. Oda’mızın sponsorluğunda 16 Nisan Salı günü Tarsus Amerikan Koleji çok amaçlı salonunda Hakan A. Toker’in caz faslı ücretsiz olarak sunulacak. Bu noktada sayın TSO yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Yine festivalimiz kapsamında 29 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’de Hüseyin Ulutaş’ın solistliğinde Quartet Mapa dinletisi gerçekleştirilecek. Tarsus St. Paul Kilisesi’nde gerçekleşecek bu programımız ise ücretli olarak sanatseverlere sunulacak” diye konuştu.

Kurulduğu 2002 yılından bu yana Mersin’in kültür-sanat hayatında öncü bir rol oynayarak paha biçilmez değerler açığa çıkaran festivalde, Lübnan, Hollanda, Azerbaycan, Avusturya ile Gürcistan’dan önemli solist ve müzik toplulukları yer alacak. 10 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festival, 22 gün sürecek ve Türkiye ile birçok yabancı ülkeden sanatçılar ve müzik toplulukları sanatseverlerle buluşacak.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.