Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Toros Okulları MESOB’u Ziyaret Etti

07 Kasım 2019 Perşembe 14:58

SONMANŞET.COM- Tarsus Toros Okulları İlk, Orta ve Anadolu Lisesi bölüm yöneticileri, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer'i ziyaret ederek, ilçede kurulu meslek odalarına bağlı esnaf ve sanatkarların çocuklarının okullarında eğitim görmelerine yönelik ön görüşmede bulundular.

Tarsus Toros Okulları MESOB’u Ziyaret Etti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Toros Okulları İlk, Orta ve Anadolu Lisesi bölüm yöneticileri, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret ederek, ilçede kurulu meslek odalarına bağlı esnaf ve sanatkarların çocuklarının okullarında eğitim görmelerine yönelik ön görüşmede bulundular.

Tarsus Toros Okulları İlk ve Orta Okul Müdürü Eda Boğa, Anadolu Lisesi Müdürü Halil Işık, Orta Okul Müdür Yardımcısı Burcu Başken ve Toros Okulları Rehber Öğretmeni Savaş Kılıçkaya tarafından gerçekleştirilen ziyarette, İlk ve Orta Okul Müdürü Eda Boğa tarafından Başkan Dinçer’e günün anısına bir buket çiçek hediye edildi.

Eğitim öğretim sistemi hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan ziyarette, Tarsus Toros Okulları yöneticilerince okulları hakkında bilgi aktarımı yapıldı ve ilçede kurulu 18 meslek odasına kayıtlı esnaf ve sanatkarların çocuklarının eğitim öğretimlerini okullarında sürdürebilmesi adına neler yapılabileceği konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyarette Toros Okullarında öğrenim gören öğrencilerin yüksek öğrenimlerini tamamlama adına Toros Üniversitesine geçişlerinde diğer öğrencilere oranla daha avantajlı oldukları vurgulanırken, yine lise düzeyindeki öğrencilerin bilimsel çalışma, araştırma ve projelerde üniversitenin uygun göreceği yer ve zamanlarda laboratuar, kütüphane, konferans salonu gibi tesislerden yararlanabileceği kaydedildi.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.