Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Toros Koleji Öğrencilerinden Nefes Kesen Sergi

11 Nisan 2019 Perşembe 13:40

SONMANŞET.COM- Tarsus'un seçkin eğitim kurumlarının başında gelen Özel Toros Koleji'nin 17.'nci Geleneksel Resim Sergisi düzenlenen bir etkinlikle açıldı.

Tarsus Toros Koleji Öğrencilerinden Nefes Kesen Sergi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’un seçkin eğitim kurumlarının başında gelen Özel Toros Koleji’nin 17.’nci Geleneksel Resim Sergisi düzenlenen bir etkinlikle açıldı.

Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen Resim sergisinin açılışına Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Keskin, Toros Okulları Genel Müdürü Ali Özveren, Toros Okulları Genel Müdür yardımcısı Gül Emgili, Toros Koleji Müdürü Eda Boğa, Toros Fen Lisesi Müdürü Adalet Yöğrük, Resim Öğretmeni Esra Demiralay,  öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Keskin, öğrencilerin büyük bir özveriyle hazırladıkları resim sergisinde emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri kutladı.

Toros Okulları Genel Müdür yardımcısı Gül Emgili, Ana okulundan Üniversiteye kadar ülkeye eğitim hizmeti veren Toros Okullarının nitelikli bir eğitim kurumu olarak eğitimdeki başarısının yanı sıra insanı insan yapan değerler olan sanatsal, sosyal,sportif değerleri de öğrencilere kazandırmanın kendileri için oldukça önemli bir görev olduğunu ifade etti.

Gül Emgili, sergide 100’den fazla tablonun bulunduğu resim sergisinde emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencileri kutladı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.