Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Toros Koleji’nin 16.’ncı Geleneksel Resim Sergisine Yoğun İlgi

13 Nisan 2018 Cuma 00:25

SONMANŞET GAZETESİ- Tarsus'un seçkin eğitim kurumlarının başında gelen Özel Toros Koleji'nin 16.'ncı Geleneksel Resim Sergisi düzenlenen bir etkinlikle açıldı.

Tarsus Toros Koleji’nin 16.’ncı Geleneksel Resim Sergisine Yoğun İlgi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’un seçkin eğitim kurumlarının başında gelen Özel Toros Koleji’nin 16.’ncı Geleneksel Resim Sergisi düzenlenen bir etkinlikle açıldı.

Mehmet Bal Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen Resim sergisinin açılışına Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Anteplioğlu ve Sinan Yaylak, Toros Okulları Genel Müdürü Gül Emgili, Tarsus Eğitim ve Kültür Vakfı (TEV) Başkanı Fevzi Ediz, Toros Fen Lisesi Müdürü Fırat Gözükara, Toros Koleji Müdürü Eda Boğa ve müdür yardımcıları, öğretmen ve öğrenciler ile veliler katıldı.

Açılışta konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Anteplioğlu. Öğrencilerin büyük bir özveriyle hazırladıkları resim sergisini açmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri kutladı.

Toros Okulları Genel Müdürü Gül Emgili ise konuşmasında, Ana okulundan Üniversiteye kadar ülkeye eğitim hizmeti veren Toros Okullarının nitelikli bir eğitim kurumu olarak eğitimdeki başarısının yanı sıra insanı insan yapan değerler olan sanatsal,sosyal,sportif değerleri de öğrencilere kazandırmanın kendileri için oldukça önemli bir görev olduğunu söyledi.

Gül Emgili, “Bu duygu ve düşünceler içinde gerçekleştirdiğimiz resim sergimizi sizlerle buluşturmamızı sağlayan başta resim öğretmenlerimiz ve eserlerin sahibi tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, sergimizin açılışına katılımları ile destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.