Hava Durumu

:

:

:

Tarsus TOROS Koleji ATA’sını Saygı ve Özlemle Andı

10 Kasım 2017 Cuma 19:58

SON MANŞET GAZETESİ- Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 79.'ncu yıldönümünde Tarsus Toros Koleji'nde saygı, minnet ve özlemle anıldı

Tarsus TOROS Koleji ATA’sını Saygı ve Özlemle Andı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SON MANŞET GAZETESİ- Cumhuriyetimizin kurucusu büyük  önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 79.’ncu yıldönümünde Tarsus Toros Koleji’nde saygı, minnet ve özlemle anıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma etkinliğine Toros Koleji Müdürü Eda Boğa, Toros Fen Lisesi ve Toros Anadolu Lisesi Müdürü Fırat Gözükara, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende Atatürk portrelerinden oluşan fotoğraf Sergisi ve Atatürk köşesi dikkat çekerken, Toros Anadolu Lisesi Müdürü Fırat Gözükara yaptğı konuşmada, büyük önder Atatürk’ün, çağın dehası bir lider olduğunu vurguladı.

Okul Müdürü Fırat Gözükara, büyük önder Atatürk’ün ülke için en zor dönemlerde halkın umudu olduğunu belirttiği konuşmasında, “Bu yüce milleti tarih sahnesinden yok etmek isteyenlere tarihte en güzel cevabı Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk vermiştir. Vatanını, bayrağını ve milletini seven daha çok çalışmalıdır. Bağımsızlık ve özgürlüğünden tarih boyunca hiçbir zaman ödün vermeyen bu millet, en zor döneminde Atatürk’ün öncülüğünde yeniden dirilmiştir. Atatürk’ü sevmenin yanı sıra, Atatürk’ü çok iyi anlamamız ve çok iyi tanımanız gerek. Geleceğine yön vermek isteyen herkes Atatürk’ü en iyi şekilde tanımalıdır” şeklinde duygularını dile getirdi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.