Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Ticaret Borsası Yılın Son Meclis Toplantısını Yaptı

26 Aralık 2018 Çarşamba 17:47

SONMANŞET.COM- Tarsus Ticaret Borsası'nın 2018 yılı son Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Hakkı Ekincioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Tarsus Ticaret Borsası Yılın Son Meclis Toplantısını Yaptı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Ticaret Borsası’nın 2018 yılı son Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Hakkı Ekincioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin meclis üyeleri tarafından kabul edildiği toplantıda, Meclis Başkanı Ekincioğlu ve  Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümünü kutladılar.

Başkan Murat Kaya, 2018 yılının değerlendirmesini içeren Borsa'nın yapmış olduğu ve yapacağı faaliyetler hakkında meclise üyelerine bilgi verdi.

Başkan Murat Kaya, bir yıl boyunca özverili bir şekilde çalışan meclis üyelerine, kurul ve komisyon üyeleri ile personellere teşekkür ederek," Borsa'nın güvenilir, kaliteli bir şekilde hizmet verebilmesi, üyelerin ihtiyacı ve gelişmesi doğrultusunda faaliyetlerini sürdürebilmesi, bizlerin düzenli ve sistemli bir şekilde çalışması ile mümkündür. Dolayısıyla gücümüzün kaynağı üyelerimizden gelen öneriler, talepler, şikâyetler doğrultusunda bizler de bölgemize en iyiyi yapmaya gayret ediyoruz.

Aralık ayı Borsa meclisinde, görüşülerek karar bağlanan gündem maddelerinin ardından Meclis Başkanı Hakkı Ekincioğlu, "Tarsus'un geleceği için hayata geçirdiğimiz çalışmalarda bizlerle birlikte olan üyelerimize, meclisimize, kurullarımıza, komisyonlarımıza ve personellerimize Borsamız ve kentimiz adına değer kattıkları için çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz, şehrimiz için önümüzdeki yıl üretim, bereket yılı olsun " temennisinde bulundu.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.