Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Ticaret Borsası 550 öğrenciyi giydirdi

15 Ekim 2021 Cuma 15:40

SONMANŞET.COM- Borsa'dan yapılan açıklamada, Tarsus Ticaret Borsası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından geleneksel hale getirilen eğitim yardımları kapsamında ilköğretim ve orta öğretimde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik giyim yardımına devam ediyor.

Tarsus Ticaret Borsası 550 öğrenciyi giydirdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Ticaret Borsası, Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle belirlediği ihtiyaç sahibi 550 öğrenciyi giydirdi.

Borsa’dan yapılan açıklamada, Tarsus Ticaret Borsası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından geleneksel hale getirilen eğitim yardımları kapsamında ilköğretim ve orta öğretimde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik giyim yardımına devam ediyor.

Tarsus Ticaret Borsası,  yılın belirli dönemlerinde çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza atarak sürekli eğitimi destekleyici faaliyetler içinde yer almaya çalışıyor. Yeni eğitim ve öğretim yılında şu ana kadar 550 ihtiyaç sahibi öğrencinin giydirildiği, okul müdürleri aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşıldığı belirtildi.

Giyim yardımı yapılan mağazaya ziyarette bulunan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Seçer ve Kemal Süheyl Batmaz her yılki gibi eğitime destek kapsamında giyim yardımı yaptıklarını belirttiler.

Seçer, “Birinci Önceliğimiz İnsana Yapılan Yatırımdır. Amacımız çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde iyi şartlarda yetişmesi, eğitim ve öğretimine devam etmesi için gerekli ihtiyaçlarının sağlanmasıdır. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce tespiti yapılan ihtiyaç sahibi öğrencilerinin giyimlerine yönelik alımlarımızı gerçekleştirdik. İmkanlarımız ölçüsünde elimizden geldiği kadar eğitime katkı sunmaya çalışıyoruz. Pandemi nedeniyle bir süre eğitimlerine dijital ortamda devam eden öğrencilerimiz yeni eğitim dönemiyle birlikte yüz yüze eğitime tekrar başladılar. Tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza öncelikle sağlık ve başarı dolu bir eğitim yılı diliyorum” dedi.

Kemal Süheyl Batmaz ise, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde eğitilerek geleceğe hazırlanmalarına yardımcı olmak, toplum olarak hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu belirterek “Gerek eğitim kurumlarımızın gerekse de öğrencilerimizin ihtiyaçları noktasında yapılacak tüm yardımlar, eğitimde başarı çıtasının yükselmesine katkı sağlayacaktır. Bizim sevgili öğrencilerimizden tek isteğimiz derslerine çok çalışmaları; ilerde vatanına, milletine ve ailelerine yararlı birer bireyler olarak kendilerini yetiştirmeleridir” diye konuştu.

 

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.