Hava Durumu

:

:

:

Tarsus TB Akreditasyon Denetimleri Eğitimine katıldı

23 Temmuz 2019 Salı 23:26

SONMANŞET.COM- Tarsus Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Ankara'da TOBB merkezinde ''Akreditasyon Denetimleri Öncesi Bilgilendirme Eğitimi” ne katılırken,

Tarsus TB Akreditasyon Denetimleri Eğitimine katıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında,  Ankara'da TOBB merkezinde "Akreditasyon Denetimleri Öncesi Bilgilendirme Eğitimi” ne katılırken, TOBB Akreditasyon Müdürü Özge Karatepe ile TOBB Akreditasyon Personeli Başak Ayık tarafından gerçekleştirilen eğitime Oda ve Borsaların Genel Sekreterleri ile akreditasyon birim personelleri katılımcı oldu.

Akreditasyon Sistemine ilişkin kurallar bütününün açıklığa kavuşturulduğu eğitim süresince, Akreditasyon Standardı Kriterleri hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulunuldu. Eğitime katılan temsilcilere Akreditasyon Standardının Temel Yeterlilikleri ve Temel Hizmet kriterleri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Eğitimde ; Planlama, Analiz, Çözüm, İkna ve Sistematik yol haritası üzerine Ebru Ağduk'un sunumunun ardından TOBB Odalar Müdürü Volkan Tufan, TOBB'nin  Kurumsal Yapı ve Faaliyetleri üzerine bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi.

Eğitime TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz 'da katılarak Akreditasyon Sisteminin getirdiği yenilikçi yaklaşımın Oda ve Borsalar tarafından içselleştirildiği bu noktada  Oda ve Borsaların hizmet kalitesinin arttığına değindiği konuşmasında akreditasyon sistemine dahil tüm oda ve borsalara başarılar dileyerek bu sistemde emekleri olan tüm çalışanlara teşekkür etti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.