Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Taşobası’nda Kazada 4 Kişi Yaralandı

08 Ekim 2019 Salı 16:02

SONMANŞET.COM- Pozantı-Adana-Mersin otoyolunun Taşobası mevkiinde Adana yönüne seyreden Mehmet Gökçeoğlu yönetimindeki 27 BPD 20 plakalı tekstil malzemesi yüklü TIR henüz bilinmeyen bir nedenle karşı şeride geçti.

Tarsus Taşobası’nda Kazada 4 Kişi Yaralandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tekstil malzemesi yüklü TIR karşı şeride geçerek yan yatarken, kaza sonucunda Pozantı-Ankara istikameti tamamen trafiğe kapandı.

Pozantı-Adana-Mersin otoyolunun Taşobası mevkiinde  Adana yönüne seyreden Mehmet Gökçeoğlu yönetimindeki 27 BPD 20 plakalı tekstil malzemesi yüklü TIR henüz bilinmeyen bir nedenle karşı şeride geçti.

Karşı şeride geçen TIR Bülent Arıcı yönetimindeki 01 EIA 21 ve Abbey Yiğit yönetimindeki 01 AAE 123 plakalı iki otomobile çarparak yan yattı. Kaza sonucu Pozantı-Ankara istikameti trafiğe kapandı. Kaza nedeniyle yaralanan 3 sürücü ve ismi açıklanmayan diğer bir yolcu da 112 ekiplerince Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.