Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’tan Toros Dağlarına Kamp yapmaya gidip kaybolan 3 kişiye ulaşıldı

06 Kasım 2017 Pazartesi 17:03

SON MANŞET GAZETESİ- Mersin'in Tarsus ilçesinden Toros Dağlarının Tanzig yaylasında Yörük çadırlarına kamp yapmaya giden ve kardan yolların kapanması üzerine 3 gündür haber alınamayan 3 kişiye ulaşıldı.

Tarsus’tan Toros Dağlarına Kamp yapmaya gidip kaybolan 3  kişiye ulaşıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SON MANŞET GAZETESİ- Mersin’in Tarsus ilçesinden Toros Dağlarının Tanzig yaylasında Yörük çadırlarına kamp yapmaya giden ve kardan yolların kapanması üzerine 3 gündür haber alınamayan 3 kişiye ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, 33 PA 888 plakalı araçla İnköy Karakapılı yaylasına kamp kurmaya giden Cumali Onur Dalkılıç, Civan Gurur Dalkılıç, Mustafa Çuhadar’dan oluşan 3 kişiden dün gece 01.30’a kadar haber alınamayınca aileleri jandarmaya başvurdu.

Cep telefonlarına da ulaşılamayan 3 kişiden Onur ve Civan Dalkılıç’ın kardeşi Münevver Dalkılıç, Jandarmaya başvuruda bulundu.

Şahıslardan Mustafa Çuhadar’ın babası olan Hamza Çuhadar, 4 kişiyle birlikte şahısları aramak için olay yerine çıkış yaptıklarını, yayla yolunun 40 santimetre karlı olması sebebiyle çıkış yaptıkları aracın yolda kaldığı belirtildi. Adı Savaş olan 4. kişinin ise gitmekten vaz geçtiği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak Jandarmadan 3, AFAD’dan 3, UMKE’den 5, yakınlarından 4 ve ambulanstan görevlisi 3 kişi olmak üzere 18 kişilik arama kurtarma ekibi kaybolan 3 kişiyi arama çalışmalarını saat 16.30’da tamamladıkları ve kayıp 3 kişiye Tanzig Yaylası mevkisinde ulaştıkları bildirildi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.