Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Yeni Adli Yıl Başladı

05 Eylül 2017 Salı 17:10

HABERSPOTU.COM-Mersin Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarsus temsilcisi Cihan Öktem, düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, yeni adli yılın adil yargılamanın hakim olduğu bir yıl dilediğini söyledi.

Tarsus’ta Yeni Adli Yıl Başladı

HABERSPOTU.COM- Tarsus’ta yeni adli yıl düzenlenen bir etkinlikle başladı.

Mersin Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarsus temsilcisi Cihan Öktem, düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, yeni adli yılın adil yargılamanın hakim olduğu bir yıl dilediğini söyledi.

Mersin Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarsus Temsilcisi Avukat Cihan Öktem, yeni yargı yılının başlaması dolayısıyla, Tarsus Adliye Sarayı, Baro Temsilcilik lokalinde konuşma yaptı. Öktem, yeni yargı yılının hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Tüm meslektaşlarının geride kalan Kurban Bayramlarını kutlayan Av. Cihan Öktem, “Adil yargılamanın hakim olduğu, emeklerinizin boşa gitmediği bir yıl olmasını diliyorum. Yeni Yargı Yılında ülkemizin içinde bulunduğu sorunların hafiflediği, avukatlık mesleğinin daha iyi koşullarda yapılmasının mümkün olduğu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Avukatların birlik ve dayanışmaya ihtiyacı olduğunu kaydeden Öktem, avukatların özlük haklarının korunması gerektiğini, aksi taktirde avukatların sıkıntı yaşabileceklerinin altını çizdi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.