Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Vicdansızlar Sokak Köpeğini Silahla Başından Vurdu

15 Şubat 2021 Pazartesi 18:30

SONMANŞET.COM- Alınan bilgiye göre 13 Şubat 2021 Cumartesi günü akşam 21.00 sıralarında Tarsus Belediyesi Veteriner Müdürlüğü'ne gelen Mitahatpaşa Mahallesi 2821 sokakta silahla vurularak yaralanan bir köpek ihbarı üzerine ekipler harekete geçti.

Tarsus’ta Vicdansızlar Sokak Köpeğini Silahla Başından Vurdu

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta vicdansız bir kişi bir sokak köpeğini ateşli silahla başından vurdu.

Alınan bilgiye göre 13 Şubat 2021 Cumartesi günü akşam 21.00 sıralarında Tarsus Belediyesi Veteriner Müdürlüğü’ne gelen Mitahatpaşa Mahallesi 2821 sokakta silahla vurularak yaralanan bir köpek ihbarı üzerine ekipler harekete geçti.

Köpeğin vurulduğu Mithatpaşa mahallesine gelen Tarsus Belediyesi Hayvan Barınağı görevlisi veteriner olaya müdahale etti.

Göz hizası üstünden vurulmuş bir köpek ve yanında tampon yapan bir gönüllüyle karşılaşan belediye ekibi, köpeğe ilk müdahaleye yaparak Tarsus Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürerek köpeğe tüm müdahaleler veterinerler tarafından yapıldı.

Barınak görevlileri, köpeğin göz üstündeki açılan yaralı yere dikiş atılarak kan kaybı yaşamaması için serum vurarak, tıbbi müdahalede bulundu.

Halen Geçici Hayvan Barınağı Bakım ve Rehabilitasyon merkezinde tedavisi ve takibi devam eden köpeğin, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.