Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Uyanık Muhtarın Marifeti

23 Ocak 2019 Çarşamba 10:58

SONMANŞET.COM- Tarsus'a bağlı Köselerli Mahallesinde bulunan hazineye ait 1038 parselde yer alan okul yerinde bulunan ve hazineye ait olan çam ve okaliptüs ağaçlarının Köselerli Mahalle Muhtarı D.G. ve iki yakını tarafından kesildiği ihbarını alan Jandarma ekipleri; Tarsus Milli Emlak Müdürlüğü ve Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü kipleriyle söz konusu alana intikal etti.

Tarsus’ta Uyanık Muhtarın Marifeti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta eski okul binası bahçesindeki ağaçları kesen muhtar hakkında yasal işlem yapıldı

Tarsus'un Köselerli mahallesinde bulunan eski okul bahçesinde bulunan ve hazineye ait olan alanda bulunan ağaçları kesen ve doğrayan muhtar ve yakınları hakkında yasal işlem yapıldı.

Alınan bilgiye göre Tarsus’a bağlı Köselerli Mahallesinde bulunan hazineye ait 1038 parselde yer alan okul yerinde bulunan ve hazineye ait olan çam ve okaliptüs ağaçlarının Köselerli Mahalle Muhtarı D.G. ve iki yakını tarafından kesildiği ihbarını alan Jandarma ekipleri; Tarsus Milli Emlak Müdürlüğü ve Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü kipleriyle söz konusu alana intikal etti.

Yapılan incelemede 10 adet ağacın kesildiği, bu ağaçlardan 3 adetinin doğrandığını tespit etti. Ağaçlar yediemin olarak mahalle azasına teslim edilirken, şahıslarla ilgili yasal işlem başlatıldı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.