Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Ulus Kırtasiyeye Tahrayla giren hırsız bilgisayar ve para çaldı

25 Temmuz 2021 Pazar 02:12

SONMANŞET.COM- TARSUS Uğur iş hanında İbrahim Ulus'a ait Ulus Kırtasiyeye elindeki tahrayı kullanarak işyerinin kapısını açan hırsız, içerdeki bilgisayarı ve kasadaki paraları çaldı.

Tarsus’ta Ulus Kırtasiyeye Tahrayla giren hırsız bilgisayar ve para çaldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS Uğur iş hanında İbrahim Ulus'a ait Ulus Kırtasiye'ye elindeki tahrayı kullanarak işyerinin kapısını açan hırsız, içerdeki bilgisayarı ve kasadaki paraları çaldı.

Alınan bilgiye göre Şehit Mustafa mahallesi Atatürk caddesi Yarenlik Alanı yanındaki Uğur iş hanında gece saatlerinde meydana gelen olayda elinde tahra bulunan şapkalı ve maskeli bir kişi iş hanının koridorunda bulunan ve esnaflara ait olan güvenlik kamerasını, yanında getirdiği tahra ile vurarak olduğu yerden söktü.

Ardından iş hanında bulunan Ulus kırtasiyenin pimapen kapısını yine tahra aracılığıyla kırarak içeri giren şüpheli iş yerindeki diz üstü bilgisayar ile kasada bulunan yaklaşık yüz liralık bozuk paraları çaldı.

Diğer işyerlerinin de kapısını zorlayan zanlının daha sonra olay yerinden kaçtığı bildirildi.

 Sabah saatlerinde durumu fark eden bazı esnafların işyeri sahibine durumu bildirmesi üzerine iş yerine girilen iş yeri sahibi polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.

Yapılan ilk incelemede olaya karıştığı iddia edilen şüphelinin maskeli şekilde güvenlik kameralarına takıldığı gözlenirken, zanlının yakalanması için polis çalışma başlattı.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.