Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Sular Altındaki Arazilerin Dron Görüntüleri sonmanşet.com da

01 Ocak 2020 Çarşamba 02:35

SONMANŞET.COM- TARSUS'TA son günlerde meydana gelen aşırı yağışlardan dolayı sular altında kalan araziler dronla görüntülendi.

Tarsus’ta  Sular Altındaki Arazilerin Dron Görüntüleri sonmanşet.com da

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM-  TARSUS'TA son günlerde meydana gelen aşırı yağışlardan dolayı sular altında kalan araziler dronla görüntülendi.

Aşırı yağışlar nedeniyle Tarsus bağlı Ağzıdelik, Çatalca, Yaramış, Çağbaşı, Çöplü, Kefeli ve Çiçekli köylerinde yağışların süreklilik arz etmesi ve kanalların geri tepmesi sonucunda 15 bin dönümden fazla arazi ve seralar sular altında kalmıştı.

Bugün yağış olmaması nedeniyle sular bir miktar çekilmiş olsa bile, seralar ve bahçelerin dronla havadan çekilen görüntüleri üreticilerin mağduriyetini ortaya koyarken, arazilerin ne hale geldiğini de gözler önüne seriyordu.

Öte yandan Tarsus İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğünün şiddetli yağışlardan zarar gören bölgelerde hasar tespit çalışmalarına başlandığını söyledi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.