Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Sulama Kanalına Düşen Kız Son Anda Kurtarıldı

28 Mart 2022 Pazartesi 12:30

SONMANŞET.COM- Mersin'in Tarsus ilçesinde DSİ'ye ait olan sulama kanalına düşen küçük kız çocuğu, Büyükşehir Belediyesi personelinin dikkati sonucunda kurtarıldı.

Tarsus’ta Sulama Kanalına Düşen Kız Son Anda Kurtarıldı

NESLİHAN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin’in Tarsus ilçesinde DSİ’ye ait olan sulama kanalına düşen küçük kız çocuğu, Büyükşehir Belediyesi personelinin dikkati sonucunda kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Barbaros Mahallesi ile Yunus Emre Mahallesi’nin sınırını oluşturan Ulubatlı Hasan Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda Suriyeli mülteci ailenin kızı 5 yaşındaki Afra Selim, bulvara paralel olarak uzanan DSİ’ye ait sulama kanalına henüz bilinmeyen bir nedenle düştü.

Debisi hızlı şekilde akan sulama kanalında hareketsiz olarak ilerleyen küçük kızı, bölgede çalışma yapan ve araçla ilerleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Çevre Koruma Birimi’nde görevli personel Rıfat Duman fark etti.

Aracı durdurarak suya giren Rıfat Duman, kız çocuğunu sudan çıkarttı. Bir miktar su yutan ve yaşadığı korkuya rağmen bilinci açık olan kız çocuğu, çevrede yapılan incelemenin ardından ailesine teslim edildi. Kız çocuğunun genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ailesi ise duyarlılıklarından dolayı Belediyesi çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.