Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Sokak Köpeğine Cinsel İstismar

27 Şubat 2018 Salı 10:57

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta çadırın içinde cinsel istismarda bulunan Yılmaz Göbelek (40) adlı bir kişi gözaltına alındı.

Tarsus’ta Sokak Köpeğine Cinsel İstismar

SONMANŞET.COM- Mersin’in Tarsus ilçesinde çadırın içinde cinsel istismarda bulunan Yılmaz G. (40) adlı bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 75. Yıl Kültür Merkezi ile Açık Hava Gösteri Merkezi’nin yanındaki fuar alanında bir şahsın çadırın içinde bir sokak köpeğine cinsel istismarda bulunduğuna dair polis merkezine yapılan ihbar üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri ihbar yerine intikal etti.

Y.G. adlı şahsın sokak köpeğine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle vatandaşlarca yakalanıp dövüldüğü ve cep telefonundan çekildiğinin görüldüğü, Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheliyi alarak Tarsus Devlet hastanesine götürürken, şahsın kaburga kemiği ve burnunda kırıklar bulunduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu teşhisine rağmen şahıs hastaneden ayrıldığı belirlendi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri bunun üzerine hastaneden kaçan şahsı Kültür Sanat sokağında dövülmüş vaziyette bulunmuş ve 112 ekibince hastaneye sevki sağlanırken, şahsın GBT sorgusunda Adana ve Mersin’de hırsızlık, mala zarar verme, parada sahtecilik, tehdit, evden hırsızlık gibi çok sayıda suç işlediği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.