Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Seyir Halindeki Jandarma Ekip Aracı Alev Alev Yandı

23 Kasım 2017 Perşembe 16:03

SONMANŞET.COM- Mersin'in Tarsus İlçesinde Jandarmaya ait araç seyir halindeyken alev alev yandı.

Tarsus’ta Seyir Halindeki Jandarma Ekip Aracı Alev Alev Yandı

SON MANŞET GAZETESİ- Mersin’in Tarsus İlçesinde Jandarmaya ait araç seyir halindeyken alev alev yandı.

Alınan bilgiye göre; göreve gitmek üzere içinde 2 askeri personelin bulunduğu 33 JAA 053 plakalı araçtan, Atatürk Bulvarından Cengiz Topel Lisesi önünde seyir halindeyken, motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı.

Aracı kullanan sürücü sağa yanaşarak durdu. Bir anda parlayan alevler Jandarmaya ait aracı sarınca içindeki personel kendilerini son anda dışarı attı.

Çevredeki vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirilerken bir yandan yangın söndürme tüpleri ile yanan askeri aracı söndürmeye çalıştılar. Aracı saran alevler yangın söndürme tüpleriyle yapılan müdahale ile biraz olsun küçülse de, bir anda yeniden parlayarak aracı ve içindeki elektronik cihaz ve telsizleri sardı.

Olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Grup Amirliği itfaiye ekibi yanan aracı söndürmek için yaptığı çalışma sonucu alevleri kontrol altına aldı.

Araç kullanılamaz hale geldi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.