Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta okul önünde çıkan kavgada bir öğrenci öldü, 2 öğrenci yaralandı

21 Kasım 2017 Salı 18:05

SONMANŞET.COM- Mersin'in Tarsus ilçesinde bir okulun önünde iki ayrı genç grubun arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü ve 1 öğrenci öldü, 2 öğrenci ise yaralandı.

Tarsus’ta okul önünde çıkan kavgada bir öğrenci öldü, 2 öğrenci yaralandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin’in Tarsus ilçesinde bir okulun önünde iki ayrı genç grubun arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü ve 1 öğrenci öldü, 2 öğrenci ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre Kemalpaşa mahallesi Kemalpaşa Sanayi Sitesi yanında bulunan Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi önünde meydana gelen olayda, iddiaya göre okulla ilişkisi olmadıkları öne sürülen bir grup genç, okul dış kapısının önünde bekleyen bazı öğrencilerle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine okul dışından oldukları öne sürülen gençlerin taşlı ve bıçaklı saldırısında kavgayı ayırmak istediği belirtilen 11. sınıf nöbetçi öğrencisi Recep M. İle okul münakaşa eden 11. Sınıf öğrencilerinden Taner K. İle 12. Sınıf öğrencilerinden Serhat Y. yaralandı.

Serhat Y. Aldığı bıçak darbeleriyle yaralanıp, 70. Yıl Devlet hastanesine götürüldü, ancak kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Diğer 2 öğrenci ise yaralı olarak 70. Yıl Tarsus Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.