Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Öğretmenler Günü etkinlikleri

24 Kasım 2021 Çarşamba 15:19

SONMANŞET.COM- TARSUS'TA Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Tarsus’ta Öğretmenler Günü etkinlikleri

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’TA Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İlk tören Cumhuriyet alanında Atatürk anıtı önünde başlanıldı. Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, şube müdürleri ve öğretmenler ile öğrencilerin katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından Milli Eğitim Müdürünün çelenk koymasıyla sona erdi.

Etkinliklere Kaymakam Kadir Sertel Otcu’nun katılımıyla Sesim Sarpkaya Fen Lisesi’den Öğretmenler Günü anısına fidan dikilmesiyle devam edildi.

Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve yanında bir grup öğretmen olduğu halde Kaymakam Kadir Sertel Otcu’ya çiçek takdim etti.

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Kaymakam Kadir Sertel Otcu, öğretmenliğin büyük bir fedakarlık gerektirdiğini belirterek, “Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Öğretmenlik çok onurlu ve gururlu bir meslektir. Öğretmenlik insanları karanlıktan aydınlığa, cehaletten aydınlığa ulaştıran, milletlerini yüceltenlerin mesleğidir” dedi.

Etkinliklere daha sonra Şehitishak orta okulu Esre Şemsi konferans salonunda devam edildi.

 

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.