Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Muhtar, Muhtarlık binasının bir bölümünü kütüphane yaptı

02 Temmuz 2020 Perşembe 08:49

SONMANŞET.COM- TARSUS Duatepe mahallesinin eğitim başta olmak üzere, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine özel önem veren Muhtarı Kemal Arslan, mahallesindeki 7-12 yaş arasındaki çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak için Muhtarlık binasının bir bölümünü kütüphaneye çevirdiğini söyledi.

Tarsus’ta Muhtar, Muhtarlık binasının bir bölümünü kütüphane yaptı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’un çalışkan ve üretken ismi Duatepe Mahalle Muhtarı Kemal Aslan, sosyal ve kültürel faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor.

Duatepe mahallesinin eğitim başta olmak üzere, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine özel önem veren Muhtarı Kemal Arslan, mahallesindeki 7-12 yaş arasındaki çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak için Muhtarlık binasının bir bölümünü kütüphaneye çevirdiğini söyledi.

Muhtar Kemal Arslan, “Çocuklarımıza ülkemizin ve tüm dünyanın içinde bulunduğu salgın döneminde okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla oluşturduğumuz mini kütüphaneden tüm çocuklar yararlanabilmektedir. Çocuklarımızın okuma alışkanlığı kazanması ve kitaplara kolay şekilde ulaşabilmeleri için, muhtarlık hizmet binasının bir bölümünü kitaplarla donatmayı uygun gördük” dedi.

Çocukların rahatlıkla gelip gidecekleri Muhtarlık binası içindeki mini kütüphanedeki kitaplara yoğun ilgi gösterileceğini ifade eden Muhtar Arslan, “Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın okuma alışkanlığını kazanması ve bunun sürdürülebilir bir hale gelmesi için bu çalışmayı kendi imkanlarımızla yaptık. İlgi görmesi bizleri son derece mutlu etmektedir. Bundan sonraki süreçte de çocuklarımızı kitaplarla buluşturmaya devam edeceğiz. Mini kütüphanemizin oluşmasına destek sağlayan kelepir kitapevine teşekkür ediyoruz. Şimdiye kadar 150 çocuğumuza kitap armağan ederek, onları kitaplarla buluşturduk. Mahallemizin çocukları başta olmak üzere 7-12 yaş arasındaki tüm çocuklarımız bu kitaplardan yararlanabilir” şeklinde konuştu.

Muhtar Arslan’a gönüllüler sınıf öğretmeni Evrim Kurtuluş ve Ceyda Leblebici destek veriyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.