Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta MHP’li Yönetici Zeki Avşar'ın Otomobili kurşunlandı

13 Ekim 2021 Çarşamba 14:17

SONMANŞET.COM- MHP Tarsus ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi emekli öğretmen Zeki Avşar'ın otomobili kimliği henüz bilinmeyen kişi yada kişilerce kurşunlandı.

Tarsus’ta MHP’li Yönetici Zeki Avşar'ın Otomobili kurşunlandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- MHP Tarsus ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi emekli öğretmen Zeki Avşar’ın otomobili kimliği henüz bilinmeyen kişi yada kişilerce kurşunlandı.

MHP Tarsus ilçe Başkanı Mehmet Çelik, yaptığı açıklamada, “13 ekim 2021 gece 01:30 saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce MHP Tarsus İlçe Sekreterimiz Emekli Öğretmen Zeki Avşar'ın Mithatpaşa mahallesi 2845 sokak 29 nolu evinin önünde park halindeki 33 AAJ 919 plakalı özel otomobiline silahlı saldırı gerçekleştirilmiştir. Bu menfur olayda tek tesellimiz İlçe Sekreterimizin araçta olmaması ve canına herhangi bir zarar gelmemesidir. Yapılan saldırıyı kınamakla kalmayacağımızı; küçük hesapla, magandalıkla ve kalleşçe yapılan bu saldırının kanunlar çerçevesinde sonuna kadar takipçisi olacağımızı Tarsus Kamuoyuna bildirir, İlçe Sekreterimiz ve Camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz” dedi.

 

Otomobili silahlı saldırıya uğrayan Avşar’ın polise şikayetçi olduğu öğrenildi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.