Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta marketi soymak isteyen kişiye kadın müşteri engeli

27 Şubat 2019 Çarşamba 15:49

SONMANŞET.COM- TARSUS'TA bıçaklı maskeli bir kişi, soymak için girdiği markette bir kadın müşterinin çek pasın sapıyla gösterdiği tepkiden dolayı soygunu gerçekleştiremeden kaçtı.

Tarsus’ta marketi soymak isteyen kişiye kadın müşteri engeli

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’TA bıçaklı maskeli bir kişi, soymak için girdiği markette bir kadın müşterinin çek pasın sapıyla gösterdiği tepkiden dolayı soygunu gerçekleştiremeden kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Nuri K. (25) yaklaşık iki hafta önce Anıt Mahallesi Kaleburcu Caddesi'ndeki bir markete girip, bıçakla tehdit ettiği kasiyerden kasadaki paraları vermesini istedi.

Kasiyerin ve market sorumlusunun konuşarak ikna etmeye çalıştığı zanlı, bir müşterinin paspas sopasıyla kendisine müdahale etmeye çalışması üzerine kaçtı.

Öğle saatlerinde markete girerek kasaya yönelen 25 yaşlarındaki N.K. isimli kişi kasiyere bıçak çekerek, kasayı açmasını istedi. Kasiyer, kasanın şifresini bilmediğini söyleyince, bıçaklı soyguncu, bunun üzerine bağırarak kasayı açmasını 50 TL'ye ihtiyacı olduğunu söyleyerek tepki gösterdi. Kasiyer mağaza müdürüne seslenerek kasanın anahtarını getirmesini istedi.

İhbarın ardından araştırma başlatan Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Yapılan çalışmalarda, N.K'nin, Sanlıca Mahallesi'nde saklandığı belirlendi. Polis ve jandarma ekiplerinin ortak operasyonuyla yakalanan şüphelinin, çeşitli suçlardan 7 arama kaydının olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan N.K, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.