Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta kumar oynatılan sendikada 87 kişiye Ceza Yağdı

16 Ocak 2019 Çarşamba 10:06

SONMANŞET.COM- TARSUS YENİCE'de daha önce birçok kez kumar baskını yapılan sendika binasına bir operasyon daha yapıldı. Bugüne kadar yüz binlerce lira ceza ödemelerine rağmen tombala oynatmaktan vaz geçmeyen sendikaya, yine yüklü miktarda ceza kesildi.

Tarsus’ta kumar oynatılan sendikada 87 kişiye Ceza Yağdı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS YENİCE’de daha önce birçok kez kumar baskını yapılan sendika binasına bir operasyon daha yapıldı. Bugüne kadar yüz binlerce lira ceza ödemelerine rağmen tombala oynatmaktan vaz geçmeyen sendikaya, yine yüklü miktarda ceza kesildi.

Alınan bilgiye göre Tarsus Yenice Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde faaliyette bulunan Kadim İnşaat İşçileri Sendikası binasında dün gece saatlerinde operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonda 48 kişiye kumar oynamaktan 320 TL olmak üzere toplamda 15.360 TL  ve kapalı alanda sigara içmekten 153 TL olmak üzere 39 kişiye toplamda 5.967 TL  idari para cezası yazıldı.

Aramada, 2 adet LCD televizyon, 1 adet projektör, 1 adet yansıtma için kullanılan kamera, 1 adet ahşap el yapımı top üfleme cihazı, 174 adet tombala kartı, bin 080 adet pul ve 2  adet top ele geçirildi. Olayda kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak suçundan G.A.  göz altına alındı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.