Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Koronovirüs tedbirleri kapsamında 3 bin işyeri denetlendi

05 Mart 2021 Cuma 11:08

SONMANŞET.COM- Kaymakam Kadir Sertel Otcu, coronavirüsle mücadelede dinamik denetim süreci kapsamında, Tarsus genelinde 220 ekip ve 704 personel ile 3 bin 126 işyerinde denetim yapıldığını söyledi.

Tarsus’ta Koronovirüs tedbirleri kapsamında 3 bin işyeri denetlendi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim yapıldı.

Kaymakam Kadir Sertel Otcu, coronavirüsle mücadelede dinamik denetim süreci kapsamında, Tarsus genelinde 220 ekip ve 704 personel ile 3 bin 126 işyerinde denetim yapıldığını söyledi.

Kaymakam Kadir Sertel Otcu, aralarında AVM, bakkal, market, berber, kuaför, güzellik merkezi, beyaz eşya satıcıları, çay ocakları, konfeksiyoncular, oteller, Pazar yerleri, lokantalar, parklar, ganyan bayileri, halı saha, internet kafeler ve elektronik oyun yerleri, kahvehane ve kıraathaneler, mobilya mağazaları, nikah ve düğün yerleri, spor merkezleri, akaryakıt istasyonları, şehir içi toplu taşıma araçları, şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi duraklarının da bulundu iş yerlerinde denetlemede bulunulduğunu ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığını ifade etti.

Dinamik Denetim Süreci konseptinde denetim ekiplerinin sayıları ile birlikte denetimlerin de arttırıldığı belirtilirken, daha sağlıklı yarınlar için herkesin önlem almasını ve kurallara uyulması istendi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.