Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Koronavirüsten ölen Selda Karabulut Toprağa verildi

24 Kasım 2020 Salı 14:56

SONMANŞET.COM- TARSUS'TA yaşayan Karabulut ailesinin 3 ferdi Covit-19'a yakalanarak koronavirüs kurbanı olurken, dün ölen Selda Karabulut'un (40) cenazesi Tarsus Şehir Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Tarsus’ta Koronavirüsten ölen Selda Karabulut Toprağa verildi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’TA yaşayan Karabulut ailesinin 3 ferdi Covit-19’a yakalanarak koronavirüs kurbanı olurken, dün ölen Selda Karabulut’un (40) cenazesi Tarsus Şehir Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre Tarsus’un tanınmış emlakçılarından ve aynı zamanda Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Murat Karabulut (37) covit-19 testi pozitif çıkınca Tarsus Devlet hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmış, ancak evli ve 2 çocuk babası olan Murat Karabulut 14 Kasım tarihinde vefat ederek koronaya yenik düşmüştü.

Murat Karabulut’la birlikte eşi Buket Karabulut, annesi Fadime Karabulut (65) ve ablası Selda Karabulut (40) ve diğer ablası Şehriban Bircan’ın (44) birkaç gün arayla yapılan testleri pozitif çıkmış ve koronavirüse 2 kurban veren Karabulut ailesinin üçüncü ferdi olan ve Murat Karabulut’un ablası olan Selda Karabulut'un da ölüm haberi dün akşam gelmişti.

Selda Karabulut’un cenazesi pandemi kurallarına uygun olarak Tarsus Şehir mezarlığında ailesi ve yakınları tarafından gözyaşları arasında son yolculuğuna çiçeklerle uğurlandı.

Öte yandan Murat Karabulut’un en büyük ablası Şehriban Bircan’ın Mersin Şehir hastanesinde korona tedavisi sürüyor.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.