Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Huzur denetimi

09 Temmuz 2020 Perşembe 15:35

SONMANŞET.COM- Tarsus'un 26'sı sabit, 6'sı seyir halindeki 32 ayrı noktada görev yapan ekipler kentin değişik semt ve kavşaklarında uygulama yapan ekipler, araçlarda da titiz bir şekilde incelemelerde bulunarak kimlik kontrolleri yaptı.

Tarsus’ta Huzur denetimi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’TA “Türkiye Huzur” uygulaması kapsamında, Emniyet Müdürlüğünde görevli polis ekiplerince Huzur denetimi gerçekleştirildi.

Tarsus’un 26’sı sabit, 6’sı seyir halindeki 32 ayrı noktada görev yapan ekipler kentin değişik semt ve kavşaklarında uygulama yapan ekipler, araçlarda da titiz bir şekilde incelemelerde bulunarak kimlik kontrolleri yaptı.

567 amir ve memurun yer aldığı huzur için asayiş uygulaması sırasında, Asayiş, Trafik, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Uyuşturucu ile Mücadele, Terörle Mücadele Amirliklerinde görevli ekipler yaklaşık 2.5 saat kontrol yaptı.

Ekipler uygulama sırasında maske takmayanları maske takmaları konusunda uyardı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.