Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Hükümlülerden Adalet Ormanında Ağaç Bakımı

08 Ekim 2019 Salı 16:31

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde Adalet Ormanında fidan bakım çalışması gerçekleştirildi.

Tarsus’ta Hükümlülerden Adalet Ormanında Ağaç Bakımı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM-TARSUS'ta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde Adalet Ormanında fidan bakım çalışması gerçekleştirildi.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce yapılan açıklamada, “Hükümlü, yükümlü ve kurum çalışanlarında ağaç ve orman sevgisinin pekiştirilmesi, çevre duyarlılıklarının arttırılması, hükümlü ve yükümlülerin sosyal faydası daha yüksek olan ağaçlandırma çalışmalarında istihdam edilerek yeniden topluma kazandırılmaları amacıyla Eski Ankara Yolu Üzeri Kurbanlı Mevkiinde oluşturulan Adalet Ormanında bu farkındalıkların arttırılması ve sürekliliğin sağlanabilmesi amacıyla 8 Ekim 2019 günü hakkında denetimli serbestlik tedbiru uyggulanan yükümlüler ile açık ceza infaz kurumunda cezalarını infaz eden hükümlüler ile birlikte fidan bakım çalışması gerçekleştirildiği” ifade edildi.

Ayrıca orman örtüsünün arttırılmasına katkı sağlamak amacıyla önümüzdeki günlerde bu alanda fidan dikim çalışması gerçekleştirileceği belirtildi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.