Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta hemzemin geçitte tren kamyonetle çarpıştı

20 Nisan 2019 Cumartesi 10:33

SONMANŞET.COM- TARSUS'a bağlı Özlüce ve Yenice mahalleleri arasındaki hemzemin geçitte yük treni ile kamyonet çarpıştı.

Tarsus’ta hemzemin geçitte tren kamyonetle çarpıştı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM-  TARSUS'a bağlı Özlüce ve Yenice mahalleleri arasındaki hemzemin geçitte yük treni ile kamyonet çarpıştı.

Alınan bilgiye göre, Özlüce -Yenice mahalleleri arasında bulunan hemzemin geçidinde makinistliğini Mehmet Sezerin (61) yaptığı Ulukışla istikametinden Mersin istikametine seyir halinde olan B 22038 nolu yük trenine, sürücülüğünü Kazım Aytaç’ın (60) yaptığı 33 ARH 66 plakalı kamyonetin hemzemin geçide kontrolsüz yaklaşması sonucu çift taraflı maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Herhangi bir yaralanmanın olmadığı, olayda sadece 33 ARH 66 plakalı araçta maddi hasarın bulunması ve kaskolu olduğundan dolayı Tarsus Jandarma Trafik Timinin olaya müdahale ederek işlemlerini yaptığı, bu nedenle adli tahkikat yapılmadığı, işlemlerin ardından tren yolu normal akışına devam ettiği belirtildi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.