Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Gaziler Günü Coşkusu

19 Eylül 2020 Cumartesi 18:10

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta 19 Eylül Gaziler Günü, koronavirüs salgını nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu törenle kutlandı.

Tarsus’ta Gaziler Günü Coşkusu

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta 19 Eylül Gaziler Günü, koronavirüs salgını nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu törenle kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e gazi unvanı ve mareşal rütbesi verilmesinin 99.'uncu yıl dönümü ve 'Gaziler Günü' kutlamaları Atatürk anıtının bulunduğu Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı.

Törene, Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tarsus Şubesi yönetici ve üyeleri katıldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu tören, sosyal mesafe ve maske kuralları çerçevesinde gerçekleştirilirken, Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Daha sonra Kaymakam Kadir Sertel Otcu ve beraberindekiler park kafede Gaziler ve gazi yakınlarıyla bir araya gelip bir süre sohbet etti.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.