Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta cinayet işlenen okulun velileri güvenlik istedi

27 Kasım 2017 Pazartesi 14:52

SON MANŞET GAZETESİ- Tarsus'ta 21 Kasım tarihinde Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan Kemalpaşa Sanayi Çarşısı yanındaki Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde, okul öğrencileri ile dışarıdan gelen sivil giysili bir grup arasında okul ana giriş kapısı önünde yaşanan kavga olayının bir öğrencinin öldürülmesiyle sonuçlanması üzerine Veliler, okul önünde Basın açıklaması yaptı.

Tarsus’ta cinayet işlenen okulun velileri güvenlik istedi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SON MANŞET GAZETESİ- Tarsus’ta 21 Kasım tarihinde Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan Kemalpaşa Sanayi Çarşısı yanındaki Kasım Ekenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde, okul öğrencileri ile dışarıdan gelen sivil giysili bir grup arasında okul ana giriş kapısı önünde yaşanan kavga olayının bir öğrencinin öldürülmesiyle sonuçlanması üzerine Veliler, okul önünde Basın açıklaması yaptı.

1 öğrencinin ölümü, 2 öğrencinin yaralanmasıyla sonuçlanan olay nedeniyle okulda çocukşlarının bu okulda güven altında olmadığını belirten veliler, çocuklarının kent merkezinde bir okula yerleştirilmesini istediler.

Okul önünde toplanan bir grup veli, Kemalpaşa Sanayi Çarşısı ve çöp arıtma tesisi yanında bulunan okullarının acilen kent merkezine yakın bir yere taşınmasını istediler.

Öğretmenler Mahallesi’nde bulunan mevcut binasının yıkım kararı alınmasının ardından Kemalpaşa Sanayi Çarşısı’na geçici olarak gönderilen okulda okuyan çocuklarının güvenliğinden endişe ettiklerini ifade eden veliler, “Dönem başında tepkimizi göstermiştik. Fakat yetkililer Kemalpaşa Sanayi Çarşısı yanındaki yeni yapılmış olan bu okulda ısrarcı oldular. Ama maalesef 2 aylık okulda dışarıdan gelenlerin saldırısıyla gerçekleşen bir cinayet yaşandı. Bizlerde çocuklarımızın hayatından endişe ettiğimiz için önlem alınmasını istemiştik. Ancak okulda hala güvenlik görevlisi yok. Bu şartlar altında çocuklarımızı sabahın köründe bu okula göndermek istemiyoruz. Ayrıca okul uzak olduğu için çocuklarımız 2-3 araç değiştirmek zorunda kalıyorlar. Bakın endişelerimizde haklı olduğumuz ortaya çıktı. Yeni bir olay yaşanmadan okulun taşınmasını istiyoruz” diye konuştular.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.