Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta bir genç daha barajda boğuldu

13 Ağustos 2018 Pazartesi 10:16

SONMANŞET.COM- Tarsus'ta meydana gelen olayda İncirlikuyu mahallesindeki baraj gölüne giren bir genç boğularak yaşamını yitirdi.

Tarsus’ta bir genç daha barajda boğuldu

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’ta meydana gelen olayda İncirlikuyu mahallesindeki baraj gölüne giren bir genç boğularak yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, iki arkadaşıyla birlikte serinlemek için Berdan Barajı gölünde suya giren yaşındaki Erkan Can Gönül (22) bir süre sonra gözden kayboldu.

Arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine ambulans, jandarma ve sualtı polisleri sevk edildi

Yaklaşık 1 saatlik arama çalışmasının ardından 22 yaşındaki gencin cesedi Sualtı polisleri ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla sudan çıkarıldı.Gencin cesedi suya girdiği yakın bir bölgede bulundu.

Ölen gencin askerden yeni geldiği ve Tarsus’un Gömmece Köyü’nden olduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma  başlattı.

-Uyarılara kulak asılmıyor

Alınan bilgiye göre Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Emniyet Müdürlüğü göle, gölete, baraja, sulama kanallarına ve ırmağa girilmemesi konusunda sürekli olarak uyarıda bulunuyor.

Emniyet görevlileri, “Tanımadığımız kanal, göl, gölet, baraj ve ırmaklarda yüzmek yasaktır. Bu nedenle böyle yerlerde suya girmeyiniz. Tehlikeli ve yasaktır” şeklinde anons yaparak, broşür dağıttığı öğrenildi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.