Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta Arazilerde su sayaçlarını kırıp çalan 4 kişi tutuklandı

05 Mart 2018 Pazartesi 23:08

SONMANŞET.COM- Tarsus'a bağlı Tepeköy Mahallesi'nde vatandaşların tarımsal sulamada kullandıkları su sayaçlarının bağlantılarını balyozla kırmak suretiyle çaldıkları iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Tarsus’ta Arazilerde su sayaçlarını kırıp çalan 4 kişi tutuklandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’a bağlı Tepeköy Mahallesi’nde vatandaşların tarımsal sulamada kullandıkları su sayaçlarının bağlantılarını balyozla kırmak suretiyle çaldıkları iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre,  şüphelilerden A. Bağrıyanık ve C. Ertuç’un kullandıkları aracın bagajında çaldıkları su sayaçları ve balyozları ile birlikte yakalanmalarının ardından alınan ifadelerinden sonra soruşturma derinleştirildi.

Bölgede başka noktalarda da su sayacı ve enerji nakil kablosu hırsızlığı olaylarını M. Opçin ve Ü. Özkaran ile birlikte işledikleri ve kiraladıkları araçla da taşıdıklarını, bu kabloları Akdeniz ilçesinde ıssız bir yerde eriterek bakır kısmını ayırarak tanıdıkları bir hurdacıya sattıkları belirlendi.

Kabloları kesmede kullandıkları 2 adet makas kabloları ve erittikleri yerde ele geçirilirken, hurdacı Ramazan Ç. dahil olmak üzere 5 şüpheli 4 gün gözaltında tutulduktan sonra, 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Mahkeme heyeti  yapılan sorgulama sonucunda hurdacı R.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.