Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta 6-7 Ekim olaylarıyla ilgili operasyonda 13 Gözaltı

27 Kasım 2018 Salı 17:06

SONMANŞET.COM- Tarsus merkezli olarak İstanbul ve Kocaeli'de yapılan eş zamanlı operasyonlarda, 2014 yılı Ekim ayında bölücü örgüt sempatizanları tarafından gerçekleştirilen ve “6-7 Ekim Olayları” olarak adlandırılan eylemlere katıldıkları tespit edilen 13 kişi yakalandı.

Tarsus’ta 6-7 Ekim olaylarıyla ilgili operasyonda 13 Gözaltı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus merkezli olarak İstanbul ve Kocaeli’de yapılan eş zamanlı operasyonlarda, 2014 yılı Ekim ayında bölücü örgüt sempatizanları tarafından gerçekleştirilen ve “6-7 Ekim Olayları” olarak adlandırılan eylemlere katıldıkları tespit edilen 13 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Tarsus’ta 2014 yılı Ekim ayında Tarsus merkez Tozkoparan Zahit Mahallesinde meydana gelen ve PKK/KCK terör örgütü faaliyetine dönüştürülen eylemlere katıldıkları ve sosyal medya hesapları üzerinden bölücü terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik Tarsus, İstanbul ve Kocaeli’nde farklı adreslere eş zamanlı operasyonlar yapıldı.

Tarsus’ta 11 ayrı adrese yapılan operasyonlarda aranan şahıslardan 10’u yakalanırken, 1 kişinin ise asker olduğu belirlendi.

İstanbul’da 2 şahıs yakalanırken, Kocaeli’de ise 1 şahıs yakalandı. 1 kişinin ise İzmir’de üniversitede okuduğu belirlendi.

Yakalanan 13 şahsın Emniyet’teki sorgularının sürdüğü öğrenildi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.