Hava Durumu

:

:

:

Tarsus’ta 2 kişiyi öldüren Zanlılar 3,5 ay sonra yakalandı

14 Şubat 2018 Çarşamba 10:41

SONMANŞET.COM- Mersin'in Tarsus ilçesinde 30 Ekim 2017 tarihinde araç içinde silahlı saldırı sonucunda Petrol istasyonu müdürü ve yanında bulunan şahsın öldürüldüğü olayın şüphelisi 3 kişi Emniyet Müdürlüğü ekiplerince eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Tarsus’ta 2 kişiyi öldüren Zanlılar 3,5 ay sonra yakalandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin’in Tarsus ilçesinde 30 Ekim 2017 tarihinde araç içinde silahlı saldırı sonucunda Petrol istasyonu müdürü ve yanında bulunan şahsın öldürüldüğü olayın şüphelisi 3 kişi Emniyet Müdürlüğü ekiplerince eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, olayı Talat A’nın planladı.

T.A., Gazipaşa Bulvarı üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda müdür olarak çalışan Erkan Özçivi’nin (46), her hafta başı petrol istasyonuna ait paraları bankaya aracıyla götürdüğünü arkadaşı A.D. (Aytekin D.) ve akrabası C.A.’ya (Cihat A.) söyledi ve çalma teklifinde bulundu.

A.D. ve C.A.’nın teklifi kabul etmesi üzerine olay günü sabah saatlerinde petrol istasyonunun bulunduğu bölgeye giden T.A., Erkan Özçivi’nin 06 FB 7119 plakalı otomobille istasyondan ayrılarak Mavi Bulvar istikametine doğru ilerlediğini suç ortaklarına iletti.

Araç Mavi Bulvar istikametinde ilerlerken C.A.’nın kullandığı ve arkasında A.D.’nin bulunduğu motosiklet araca yanaştı. Erkan Özçivi, motosiklette ki şahısların kendileriyle konuşmak istediğini düşünerek duraksayınca, C.A., motosikletin arkasında bulunan ve elinde av tüfeği bulunan arkadaşı A.D.’ye ateş etmesini söyledi. A.D.’nin telaşlanarak silahı ateşlemesi neticesinde Erkan Özçivi, olay yerinde, yanında yolcu olarak bulunan Gökçen Gökçe ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay esnasında korkan şahıslar arabanın arkasında duran parayı almayıp, geldikleri motosikletle hızla olay yerinden kaçtılar.

Olay sonrası kullandıkları silahı ve sonradan başlarına takıp olay yerinden kaçtıkları kaskları göle atan C.A. ile A.D. ile olayı planlayıp, gözcülük yapan T.A., Emniyet güçlerinin yaptığı eş zamanlı operasyonlarla ikametgahlarında gözaltına alındılar.

Şahıslar ilk ifadelerinde suçlarını itiraf edip, benzer ifadeler verirken, planlayarak kasten adam öldürmek suçundan yargılanacaklar.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.