Hava Durumu

:

:

:

Tarsus SINAV Kurs Merkez Binası Törenle Açıldı

06 Eylül 2022 Salı 01:01

SONMANŞET.COM- Tarsus SINAV Kurs Merkezi ana binasının açılışına katılanlara teşekkür eden kurucu Remzi Kaya, “Gelecek nesillere daha iyi bir eğitim sunmak için Tarsus SINAV Kurs Merkz binamızı hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz. Açılışımıza katılanlara çok teşekkür ediyoruz. Öğrencileri ve velileri erken kayıt fırsatlarından yararlanmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Tarsus SINAV Kurs Merkez Binası Törenle Açıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından birisi olan SINAV Kurs’un Tarsus Merkez binası düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Yarenlik alanı yanında Merkez PTT üstünde 3. Ve 4. Katlarda eğitim vermeye başlayan TARSUS SINAV Kurs Merkez binasının açılışına Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, MHP ilçe Başkanı Mehmet Çelik, İyi Parti ilçe Başkanı Daniyel Mercan, MAYA Göz Hastanesi sahiplerinden Göz Hastalıkları uzmanı ve iş insanı Dr. Mehmet Yunus Seven, eski Milli Eğitim Müdürlerinden Ahmet Sefa Demir, Tarsus SINAV Kurs sahibi ve kurucusu Remzi Kaya, Müdür Durmuş Yıldırım, kurs merkezi öğretmenleri, Emekliler Derneği Tarsus şubesi yöneticileri, çeşitli eğitim kurumu sahip ve müdürleri ve  kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Merkez Vaizi Ali Koçak’ın açılış duası yaptırdığı SINAV Kurs merkez binasının açılış kurdelası kesildikten sonra kurs merkezinin birimleri, derslikleri ziyaret edilip, incelendi.

PTT merkez binası üstündeki SINAV Kurs merkezinden eğitim almak için kısa sürede 200’ün üzerinde başvuru bulunduğunu belirten Kurs Merkezi kurucusu Remzi Kaya, 30 öğretmenin görev yapacağı Tarsus SINAV Kurs merkezi ana binası ile Şehitishak mahallesi Nene Hatun caddesi üzerinde SINAV Kurs’un şubesinin bulunduğunu söyledi.

Tarsus SINAV Kurs Merkezi ana binasının açılışına katılanlara teşekkür eden kurucu Remzi Kaya, “Gelecek nesillere daha iyi bir eğitim sunmak için Tarsus SINAV Kurs Merkz binamızı hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz. Açılışımıza katılanlara çok teşekkür ediyoruz. Öğrencileri ve velileri erken kayıt fırsatlarından yararlanmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Sknav Kurs merkez binasının iletişim telefonları şöyle: 0 324 6463356 ve 0 552 6003356

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.