Hava Durumu

:

:

:

Tarsus SEV Ortaokulu’nda Mezuniyet Coşkusu yaşandı

30 Haziran 2021 Çarşamba 10:03

SONMANŞET.COM- Türkiye'deki en köklü eğitim tecrübesine sahip Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV) çatısı altında bulunan Özel Tarsus SEV Ortaokulunda mezuniyet coşkusu yaşandı.

Tarsus SEV Ortaokulu’nda Mezuniyet Coşkusu yaşandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Türkiye’deki en köklü eğitim tecrübesine sahip Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV) çatısı altında bulunan Özel Tarsus SEV Ortaokulunda mezuniyet coşkusu yaşandı.

Amerikan Koleji bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni öğretmenlerin ve mezunların ellerinde Türk Bayrağı ve okul flamasıyla tören alanına girmeleriyle başladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, Özel Tarsus SEV Ortaokulu Müdürü Ayfer Aydın yaptığı konuşmada, “Bu mezuniyet töreni bu yıla kadar yapılan tüm törenlerden farklı ve anlamlı. Sizler 100 yılda bir görülebilecek bir salgın hastalıkla mücadele ederken, yaşanan tüm zorluklara rağmen her koşulda var olabilen, öğrenebilen bireyler olarak mezun oluyorsunuz. Kıymetli meslektaşlarım insanüstü bir çabayla emek verdikleri ve aile şefkatiyle kucakladıkları öğrencilerimiz, bugün onların sayesinde akademik olarak güçlü, donanımlı, etik değerleri olan, çevresine ve yaşadığı dünyaya duyarlı bireyler olarak buradalar. Kıymetli velilerimiz en değerli varlıkları olan çocuklarını bize emanet ederken, öğrencilerimizden ve bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemediler. Okulumuz güçlü eğitim kadrosu, kurulan etkili öğrenci – okul –veli işbirliği çalışmaları ile akademik ve sosyal alanlardaki başarısını her yıl arttırarak sürdürmektedir. Uyguladığı uluslararası programlar, etkinlikler ve güçlü İngilizce eğitimiyle dünya standartlarında bir okuldur. Tarsus SEV’de öğrencilerimiz; TAC’nin tarih kokan Stickler Binası ile hemen karşısında kurulan yeni ve modern binanın bulunduğu tam donanımlı kampüste eğitim görürler. Yabancı öğretmenlerle sürekli diyalog içinde oldukları, çift dilin kullanıldığı bir ortamda, güçlü akademik programın yanı sıra spor, kültür, sanat ve toplum hizmeti programlarıyla hayata hazırlanırlar” dedi.

Öğrenci Birliği Başkanları Sarp Seymen Sarpkaya ve Bartu Bolat’ın mezunlar adına yaptıkları anlamlı ve duygusal konuşmaların ardından mezun olan 88 öğrenciye mezuniyet sertifikaları takdim edildi.

Sertifikaların verilmesinden sonra öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlatıp, topluca fotoğraf çektirdiler.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.