Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Şehir Tiyatrosu Ezop oyununun prömiyerini yaptı

21 Ağustos 2020 Cuma 17:47

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu 'Ezop' adlı oyunu sahneleyerek prömiyerini gerçekleştirdi.

Tarsus Şehir Tiyatrosu Ezop oyununun prömiyerini yaptı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu 'Ezop' adlı oyunu sahneleyerek prömiyerini gerçekleştirdi.

Tarsus Amerikan Koleji Salonunda sahnelenen 'Ezop' adlı oyun tiyatro severler tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Ezop adlı oyunu, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Tarsus Adalet Komisyon Başkanı Engin Koç, Mersin Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, önceki dönem CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ve çok sayıda sanatsever keyifle izledi.

Pandemi önlemlerinin üst düzeyde alındığı, dezenfeksiyon detaylarının üst seviyede değerlendirildiği oyun büyük bir beğeniyle takip edildi. Başarılı bir performans sergileyen Tarsus Şehir Tiyatrosu oyuncuları, izleyenler tarafından  alkışlandı.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Hep birlikte izledik kölelikten özgürlüğe, karanlıktan aydınlığa, dipsiz kuyulardan yıldızlara uzanan bir yolculuk. Hayat ve tiyatro mümkünler perdesi dediğimiz bir şey değil mi? Ve bu kentte tiyatro ile bütünleşmiş rolleri uğruna sahnelerin tozunu sanat adına yutan çok değerli insanlar vardı. Biz de o insanların anısına, tiyatro sanatına verdiğimiz değer adına önümüzdeki yıl 1. Tarsus Uluslararası Tiyatro Festivali’ni yapacağız. Burada hepinize söz veriyorum” dedi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.