Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Özel Toros Koleji’nde yüz yüze eğitime başlandı

14 Ekim 2020 Çarşamba 00:55

SONMANŞET.COM- Tarsus'un seçkin okullarından birisi olan Özel Toros Koleji Koronavirüs nedeniyle yüz yüze eğitime yönelik tüm önlemleri alarak yeniden başladı.

Tarsus Özel Toros Koleji’nde yüz yüze eğitime başlandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’un seçkin okullarından birisi olan Özel Toros Koleji Koronavirüs nedeniyle yüz yüze eğitime yönelik tüm önlemleri alarak yeniden başladı.

Pandemi sonrası tüm sağlık önlemlerini alarak 1,2,3,4 ve 8.sınıflarda yüz yüze eğitime başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tarsus Özel Toros Koleji Ana Okulu, İlk, orta ve lise bölümleri ile Toros Anadolu Lisesi yöneticileri, “İlerleyen süreçte aydınlık geleceğimizin neferleri olan çocuklarımızla eğitimin tüm kademelerinde yüz yüze eğitime başlamayı temenni ediyoruz” dediler.

Toros ekibi olarak; çocukların bilişsel, dil, sosyal ve duygusal gelişimleri ile öz bakım becerilerini destekleyerek var olan potansiyellerini ortaya çıkarmalarını ve en üst düzeyde geliştirmelerini amaçladıklarını belirten Okul Müdürlüğü,”Toros ekibi olarak izlemeye, gelişmeye, örnek çalışmalar yapmaya ve ilklere imza atmaya devam edeceğiz.” Şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.