Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Mesleki Eğitim Merkezi’nde Engellilerin Saç ve Cilt Bakımları Yapıldı

30 Kasım 2017 Perşembe 12:10

SON MANŞET GAZETESİ- AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı Engelli Koordinasyon biriminin girişimleriyle Tarsus Sakatlar Derneği üyesi

Tarsus Mesleki Eğitim Merkezi’nde Engellilerin Saç ve Cilt Bakımları Yapıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SON MANŞET GAZETESİ- AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı Engelli Koordinasyon biriminin girişimleriyle Tarsus Sakatlar Derneği üyesi olan 15 bayan ve erkek engelliye Mesleki Eğitim Merkezi’nde Saç ve Cilt Bakımı yapıldı.

Tarsus Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Engelli Koordinasyon Biriminin sosyal destek projesi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Gül, Engelli Koordinasyon Birim Başkanı Fatih Düzenli, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Ambaroğlu, müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı.

Sakatlar Derneği üyesi 5 kadın, 10 erkekten oluşan engelli grubunun öğretmenler Aydan Uzel ve Müjgan Ateş’in kontrolünde Mesleki Eğitim Merkezi’nin Güzellik ve Cilt Bakımı Bölümü Kuaförlük ve Erkek Berberliği dalı öğrencileri tarafından saç ve cilt bakımlarının yapılan engelliler bu hizmetlere teşekkür ettiler.

AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Gül, parti olarak özellikle engelliler ve imkânları olmayan dar gelirlilere yönelik olarak bu tür çalışmaların yapılmasının son derece anlamlı olduğunu belirterek, “Bu tür çalışmaların periyodik olarak devam ettirilmesi konusunda Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü’müzün hayata geçirdiği böylesine anlamlı proje nedeniyle kendilerini kutluyoruz. Engelli Koordinasyon Birim Başkanlığımızın engellilerin yaşamlarının kolaylaştırılması noktasındaki çalışmalarını da biliyor ve takdirle karşılıyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.